Ръководителят на Полтавската Областна администрация Дмитрий Лунин потвърди, че руската армия

...
Ръководителят на Полтавската Областна администрация Дмитрий Лунин потвърди, че руската армия
Коментари Харесай

Руска атака в Полтава и Одеса, дронове полетяха и кум Русия

Ръководителят на Полтавската Областна администрация Дмитрий Лунин удостовери, че руската войска е нанесла удар по района, съобщи Би Би Си.
Прочетете още
" По време на въздушната тревога се чу тон от детонация в региона на Миргород. Информацията за вражеските удари по сериозна или гражданска инфраструктура се обяснява - написа Лунин - Предварително няма данни за потърпевши ".

По-рано за гърмежа в Миргород оповестиха украинските медии. По данни на някои Телеграм-канали, които не са потвърдени публично, по града е нанесен удар с балистична ракета " Искандер ".

Тази нощ съветската войска атакува и Одеска област, като ракети са попаднали в пансионат и зърнохранилище. В известието си групировката " Юг " на украинските въоръжени сили декларира, че офанзивата е осъществена със свръхзвукови противокорабни ракети " Оинкс ", пуснати от комплекс " Бастион " от краткотрайно окупирания Крим.

На място на рухване на парчета от ракета е зародил и пожар. Ръководителят на регионалната военна администрация заяви за четирима души, които са потърпевши.

Кметът на Москва Сергей Собянин съобщи, че " силите на Противовъздушна отбрана в Истрински градски окръг са отразили офанзива на безпилотен аероплан, летящ към Москва ". Той уточни, че на мястото на рухването на отломките, по предварителни данни, няма опустошения и потърпевши.

Руското министерство на защитата твърди, че към 22:30 часа московско време съветската войска е свалила украински безпилотен аероплан на 10 километра от югозападното крайбрежие на Крим.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР